ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ,

Αναζήτηση

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ,ΚΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΠΩΣ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ


Η Ζωντανή και γελοία προπαγάνδα υπέρ των Ισραηλινών από τους αμερικανοεβραίους και πως διαχέεται στη χώρα μας.

'Oσοι δεν έχουν ιδέα για το πως γίνονται οι βομβαρδισμοί δεν γίνεται να γνωρίζουν πως βλέπει κανείς όταν στοχεύει μέχρι και το πρόσωπο του ανθρώπου που σκοτώνεται από την έξυπνη βόμβα-πύραυλο ακριβείας.
'Ετσι ερωτήματα του τύπου ''γιατί πεθαίνουν παιδιά εκεί που ρίχνουν βόμβες'' μπορεί να ειδωθεί απλά ως μια προσπάθεια διασκέδασης των απολύτως αρνητικών συναισθημάτων για τα τέρατα που σκοτώνουν τα άλλα τέρατα που κρύβονται πίσω απο παιδάκια.
Απο τις δυο μεριές πιο αισχροί αυτοί που βλέπουν τα παιδιά πριν τα σκοτώσουν και παρόλα αυτά δεν διστάζουν να το κάνουν.

Δείτε τώρα ένα άρθρο που έχει τίτλο:
ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ;
Και απαντά κοντολογίς...Επειδή είναι πολλά!!!.
Στηρίζοντας το μάλιστα με στατιστικές. 

ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ!!!
Οι πιο τρομακτικές εικόνες από τη Γάζα είναι αυτές των σκοτωμένων παιδιών, σημειώνει η δημοσιογράφος Κέιτι Ζαβάντσκι στο New York Magazine και αναρωτιέται γιατί συμβαίνει αυτό. Όπως γράφει, με επίσημα στοιχεία 1 στους 5 θανάτους είναι θάνατος παιδιού, αν και ο αριθμός αναμένεται να είναι πολύ μεγαλύτερος, καθώς η Χαμάς δεν ξεχωρίζει παιδιά και μαχητές, αφού όλοι πολεμούν για την απελευθέρωση της πατρίδας.
Η απάντηση στο ερώτημα γιατί σκοτώνονται τόσα πολλά παιδιά στη Γάζα, είναι εκπληκτικά απλή τονίζει η δημοσιογράφος. Σύμφωνα με τα στοιχεία του CIA World Factbook, περίπου ο μισός πληθυσμός της Γάζας είναι κάτω από την ηλικία των 18 ετών. Η μέση ηλικία στη Γάζα είναι μόλις 18 έτη και λίγους μήνες. Με τον πληθυσμό των υπερηλίκων να ανέρχεται σε ένα σχεδόν αμελητέο ποσοστό, τα μικρά παιδιά είναι τα πιο ευάλωτα.
gaza-population-age
Αυτό που ακούγεται πολύ συχνά, ότι δηλαδή η Γάζα είναι μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές στον κόσμο, έχει μια «ποικιλία» εσωτερικά. Η Πόλη της Γάζας έχει πληθυσμό ανά τετραγωνικό μίλι περίπου όσο και η Νέα Υόρκη. Στο στρατόπεδο Jabalia, ωστόσο, οι εκτιμήσεις των Ηνωμένων Εθνών λένε πάνω από 100.000 πρόσφυγες διαμένουν σε 1,4 τετραγωνικά χιλιόμετρα γης.
Η UNICEF λέει ότι περίπου τα μισά παιδιά που πέθαναν στη Γάζα κατά τη διάρκεια της ισραηλινής επιχείρησης ήταν ηλικίας κάτω των 12 ετών. Περισσότερο από το 40% του πληθυσμού είναι ηλικίας 14 ετών και νεότεροι. Το να χτυπήσει ένας πύραυλος ένα παιδί στη Γάζα είναι σε πιθανότητες 50-50, επισημαίνει η Ζαβάντσκι.
Γιατί όμως είναι τόσο δυσανάλογα υψηλός ο αριθμός των νέων στη Γάζα, αναρωτιέται και πάλι και εξηγεί: Η περιοχή έχει το 35ο υψηλότερο ποσοστό γεννήσεων στον κόσμο, πίσω από σχεδόν αποκλειστικά αφρικανικές χώρες. Αντίθετα, το ποσοστό βρεφικής θνησιμότητας είναι αρκετά χαμηλό: μικρότερο από εκείνη της Βραζιλίας και του Βιετνάμ , και μόνο ελαφρώς υψηλότερο από εκείνο της Κίνας. Οι στατιστικές δείχνουν ότι αντιστοιχούν πάνω από τέσσερα παιδιά ανά γυναίκα – κάτι που σημαίνει ότι ο πληθυσμός διπλασιάζεται από γενιά σε γενιά.
Αυτό βεβαίως σημαίνει ότι υπάρχει και ένας ολοένα και αυξανόμενος πληθυσμός που γνωρίζει το Ισραήλ ως τον απόλυτο εχθρό. Ήδη το 40% του πληθυσμού της Γάζας δεν έχει μνήμες από την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας πριν από την αποχώρηση του Ισραήλ το 2005. Αυτή είναι η τρίτη ένοπλη σύγκρουση στη σύντομη ζωή τους.
    ~ lifo.gr , nymag.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή η ευθύνη των σχολίων βαρύνει το σχολιαστή!

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 2009-2023

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ