ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ,

Αναζήτηση

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

"Για περάστε από το ταμείο" - Τροπολογία ρουκέτα Καμμένου για εταιρείες εξοπλισμών


12.03.2015 | 22:00
Image
Τροπολογία μέσω της οποίας θα “περάσουν από το ταμείο” όσες εταιρείες έχουν κατηγοηρθεί και καταδικαστεί για υποθέσεις δωροδοκίας ετοιμάζει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νόημα της τροπολογίας θα είναι ένα είδος …επανορθώσεων-αποζημιώσεων οι οποίες θα είναι πολύ συγκεκριμένες. Όσες εταιρείες λοιπόν θέλουν να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν οποιοδήποτε ελληνικό πρόγραμμα στο μέλλον αλλά έχουν “βεβαρημένο παρελθόν” με κατηγορίες και καταδίκες για υποθέσεις δωροδοκίας θα πρέπει να λύσουν όσες εκκρεμότητες έχουν τα παλαιότερα συμβόλαιά τους. Που σημαίνει ότι θα πρέπει να προσφέρουν λύσεις, ανταλλακτικά,τεχνική υποστήριξη και χρήμα. Διαφορετικά δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε οποιοδήποτε διαγωνισμό .

Κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει πολλά χρόνια τώρα. Κατά την διάρκεια των οποίων κυβερνήσεις και υπουργοί κρύβονταν πίσω από τα όσα προέβλεπαν οι κύριες συμβάσεις που είχαν υπογραφεί και οι οποίες διασφάλιζαν αποκλειστικά τα συμφέροντα των πωλητών οπλικών συστημάτων στην Ελλάδα.

Η τροπολογία θα έρθει σύντομα στη Βουλή και όσοι θέλουν να συνεχίσουν να έχουν στο “πελατολόγιό” τους τον καλό πελάτη που λέγεται Ελλάδα θα πρέπει να περάσουν “από τον πάγκο”.
πηγή:onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή η ευθύνη των σχολίων βαρύνει το σχολιαστή!

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 2009-2023

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ