ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ,

Αναζήτηση

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Οι Γερμανοί ζητάνε το "κεφάλι" του Καμμένου που "ενοχλεί" τις εταιρείες τους!


14.03.2015 | 23:05
Image

Το “κυνηγητό” που έχουν αρχίσει να υφίστανται οι “καλομαθημένες” γερμανικές εταιρείες εξοπλισμών από την Αθήνα και την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ έχει αρχίσει να προκαλεί νευρικότητα . Με απαράδεκτες εκφράσεις και κρίσεις για την θεσμική θέση που κατέχει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς επιτέθηκε στον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο μέσω συνέντευξής του στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Zeitung.

Ο Καμμένος έχει στείλει ήδη το μήνυμα σε γερμανικές εταιρείες όπως η Ραϊμένταλ που έχουν καταδικαστεί για δωροδοκίες ότι θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμα στην Ελλάδα.

Ο Σουλτς είπε πως στη συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα δεν δίστασε να πει για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας πως «ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης από τον κ. Καμμένο.»

Ο Σουλτς επανέλαβε τις γερμανικές επιφυλάξεις για την σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ.

«Οι Γερμανοί ανακατεύονται σε πράγματα που δεν τους αφορούν» είχε πει ο κ. Καμμένος στην Bild εξαπολύοντας πυρά κατά του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, κ. Σόιμπλε.
«Εμείς οι Έλληνες θυμόμαστε πολύ καλά ότι ο κ. Σόιμπλε χρειάστηκε να παραιτηθεί από ηγέτης του κόμματός του (CDU - 2000), επειδή ενεπλάκη σε υπόθεση δωροδοκίας. Αλλά σήμερα είναι ακόμη υπουργός Οικονομικών! Και όσον αφορά τη διαφθορά, είναι σαν το ταγκό, χορεύεται από δύο!» αναφέρει για την υπόθεση Siemens και το γεγονός ότι ο πρώην επικεφαλής του ομίλου στην Ελλάδα Μιχάλης Χριστοφοράκος προστατεύεται από τη γερμανική κυβέρνηση.


Η απάντηση των Αν. Ελ.
Με ανκοίνωσή τους πάντως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, απάντησαν στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου:
«Σε μια ακόμη προκλητική και απαράδεκτη παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας, προέβη ο κ. Σουλτς με συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung.

Όλοι θυμούνται ότι ο γνωστός a-la carte «φιλέλλην» και τακτικός συνομιλητής του …ποταμίσιου αρχηγού είχε σπεύσει από την πρώτη κιόλας στιγμή, σαν άλλος …ανθύπατος να διαφωνήσει με την κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να κάνει μάλιστα και …υποδείξεις με ποιους να συνεργαστεί ο κ. Τσίπρας! Κι όλα αυτά, επειδή ενοχλείται αυτός και οι συνοδοιπόροι του από τη συμμετοχή του κ. Καμμένου στην κυβέρνηση. Είναι αλήθεια ότι έτσι είχε μάθει να συμπεριφέρεται από την εποχή της υπάκουης στις γερμανικές απαιτήσεις συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

Το ότι οι επιθέσεις του κ. Σουλτς στον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο υποκρύπτουν σαφείς πολιτικές - κομματικές σκοπιμότητες, είναι πλέον ολοφάνερο. Θα ήταν όμως προτιμότερο να περιοριστεί ή έστω να ανταποκριθεί στον θεσμικό του ρόλο και να σταματήσει να παριστάνει τον …τιμητή της ελληνικής πολιτικής ζωής».
πηγή onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή η ευθύνη των σχολίων βαρύνει το σχολιαστή!

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 2009-2023

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ