ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ,

Αναζήτηση

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Οικειοθελή διετή παράταση της στρατιωτικής θητείας με μισθό προανήγγειλε ο Καμμένος



Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος προανήγγειλε την παράταση της στρατιωτικής θητείας με επαγγελματική έμμισθη σχέση, “κάτι σαν ΜΟΜΑ” στις Ένοπλες Δυνάμεις
Ο Π. Καμμένος ανακοίνωσε, σήμερα, στην πρωινή εκπομπή του Μega ότι σχεδιάζεται παράταση της στρατιωτικής θητείας επί πληρωμή με επαγγελματική έμμισθη σχέση. Έτσι, όσοι έχουν τα προσόντα και το επιθυμούν μπορούν να παραμείνουν για, τουλάχιστον, δύο χρόνια και να πληρώνονται με το μισθό του υπαξιωματικού.
“Δεν αναφέρομαι μόνο σε πολιτικούς μηχανικούς αλλά και σε παιδιά που είναι χειριστές μηχανημάτων και θέλουν να δουλέψουν”, τόνισε ο Πάνος Καμμένος. Ωστόσο απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δημιουργία των κατασκευαστικών εταιριών που θα αναλάβουν τα έργα σε όλη τη περιφέρεια, ενώ αναφερόμενος στα μηχανήματα που απαιτούνται, αναμένονται προσφορές από τις ΗΠΑ και η Ρωσία.
Παράλληλα, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης στο εξωτερικό και για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, ανέφερε πως: "Δεν θα κάνουμε πίσω και θα θέσουμε το θέμα με όρους που ανταποκρίνονται στη λογική".
Την ίδια στιγμή, μιλώντας για την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στη Siemens, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης, τόνισε: "χρειάζονται δύο για τη διαφθορά", προσθέτοντας πως ο κ. Χριστοφοράκος "βρίσκεται προστατευόμενος στο Μόναχο". Ακόμη, τόνισε πως "Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τη διαφθορά. Ας μας δώσουν τα στοιχεία ποιους πλήρωναν, να πάρουμε τα λεφτά πίσω, να ξαναδούμε τις συμβάσεις από την αρχή και βλέπουμε".
Τέλος, αναφερόμενος στην αυριανή στρατιωτική παρέλαση ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι τα νέα μέτρα που έχουν ληφθεί φέρνουν κοντά τον κόσμο και ενισχύει την εθνική ενότητα, την οποία η Ελλάδα έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Ενώ, απαντώντας στην κριτική που δέχεται για το λαϊκό χαρακτήρα των εκδηλώσεων, δήλωσε: "Αλίμονο αν χαρίσουμε τη δημοτική μουσική στη χούντα. Και ο Βελουχιώτης χόρευε τσάμικα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή η ευθύνη των σχολίων βαρύνει το σχολιαστή!

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 2009-2023

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ