ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ,

Αναζήτηση

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

END KAI OI ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥΣ


ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πόρισμα - κόλαφος για τους... εθνοσωτήρες των 600 δισ. $

Σύμφωνα με έγγραφο που φέρνει στο φως το «Εθνος της Κυριακής» ουδέποτε υπήρξε ανάλογη κατάθεση, οι εταιρείες των Σώρρα - Λαμπράκη είναι ανύπαρκτες, ενώ και η οργάνωση ΕΝD είναι γνωστή μόνο στους... ίδιους

Οι ανακοινώσεις των δύο τραπεζών κατέρριψαν τους ισχυρισμούς της οργάνωσης END, του προέδρου της γιατρού Μανώλη Λαμπράκη και του «δωρητή-επενδυτή» Αρτέμη Σώρρα ότι κατέχουν ομόλογα αμερικανικού Δημοσί
Οι ανακοινώσεις των δύο τραπεζών κατέρριψαν τους ισχυρισμούς της οργάνωσης END, του προέδρου της γιατρού Μανώλη Λαμπράκη και του «δωρητή-επενδυτή» Αρτέμη Σώρρα ότι κατέχουν ομόλογα αμερικανικού Δημοσίου ύψους 600 δισ. δολαρίων, έτοιμα να... σώσουν τη χώρα μας.
«Λαβράκι» έβγαλε η διατραπεζική έρευνα για το παρ' ολίγον «σωτήριο έμβασμα» των 600 δισ. δολαρίων. Τόσο η Τράπεζα της Ελλάδος όσο και η καναδική Bank of Montreal κατηγορηματικά δηλώνουν ότι ουδέποτε υπήρξε ανάλογη κατάθεση. Με μία λακωνική διάψευση, ο υπεύθυνος Τύπου της καναδικής τράπεζας Ραλφ Μαράνκα καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της οργάνωσης END, του προέδρου της, γιατρού Μανώλη Λαμπράκη και του «δωρητή-επενδυτή» Αρτέμη Σώρρα ότι έχουν κατατεθεί σε CDRS (κηδεμονευόμενες καταθετικές αποδείξεις), με αντίκρισμα διεθνείς συναλλαγματικές, ομόλογα αμερικανικού δημοσίου ύψους 600 δισ. δολαρίων στο τραπεζικό τους ίδρυμα: «...Τα δημοσιεύματα περί κατάθεσης 600 δισ. στην BMO (Τράπεζα του Μοντρεάλ) δεν είναι αξιόπιστα. Πέραν τούτου δεν έχουμε να προβούμε σε περαιτέρω σχολιασμό».
Πλαστό καταθετήριο
Ανερυθρίαστα οι END παρουσίασαν πλαστό, όπως απεδείχθη, έγγραφο που αναφέρει ότι ο κ. Αρτέμιος Σώρρας έχει καταθέσει το ποσό των 600 δισ. δολαρίων σε χρεώγραφα του αμερικανικού Δημοσίου με ημερομηνία λήξης τον Αύγουστο του 2014. Δεν δίστασαν να μπλέξουν και την Bank of Montreal στην περίεργη υπόθεσή τους, ισχυριζόμενοι ότι εκεί βρίσκεται ο θησαυρός του Μίδα.
Στο ίδιο μήκος κύματος με την Τράπεζα του Καναδά βρίσκεται και το πόρισμα της Διεύθυνσης Χρηματοοικονομικών Δραστηριοτήτων της Τράπεζας της Ελλάδος, που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι τα δεδομένα που εξετάστηκαν οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για απάτη.
Αναξιόπιστα χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα σχετικά με καταθέσεις 600 δισ. δολαρίων ο υπεύθυνος Τύπου της Bank of Montreal, Ραλφ Μαράνκα.
Πρώτον, γιατί οι εταιρείες των Σώρρα - Λαμπράκη είναι ανύπαρκτες και, δεύτερον, γιατί ακόμη και η Οργάνωσή τους (END) είναι γνωστή μόνο στους ίδιους και σε κανέναν άλλον. Επιπλέον, αυτά τα πρόσωπα είχαν ξαναπροσπαθήσει το 2011 να πάρουν από την Εθνική Τράπεζα τις δήθεν μετοχές χρυσού της «Τράπεζας της Ανατολής»! Από τα στοιχεία του συγκεκριμένου εγγράφου της Τράπεζας της Ελλάδος, που φέρνει στο φως σήμερα το «Εθνος της Κυριακής», προκύπτουν εν περιλήψει τα εξής:...
  1. Οι αναφερόμενες εταιρείες από τους ανθρώπους της END: Federal stock transfer, Woodridge οntario, Federal funding και Diamond and diamond δεν είναι καταχωρισμένες σε καμιά τραπεζική επετηρίδα και σε κανέναν τραπεζικό κωδικό κατάλογο.
  2. Η Οργάνωση END αναφέρεται σε μία μόνο «επί πληρωμή» καταχώριση στο δίκτυο CNW Canada Newswire, ως μη κυβερνητικός οργανισμός/φιλανθρωπική οργάνωση με τον Αρτέμιο Σώρρα ιδρυτικό μέλος, τον Εμμανουήλ Λαμπράκη πρόεδρο και τον Antony Diamond governor Canada bureau.
  3. Οι αναφορές για τη Diamond and diamond, Merchant Βanking Group, παραπέμπουν σε απάτη (υπάρχει προσωρινή εντολή του Ontario Securities Commission, εις βάρος της, σχετικά με έρευνα για σχήμα πυραμίδα της Prosporex).
  4. Στην αναφερόμενη διεύθυνση της Federal stock transfer φαίνεται να υπάρχει ένα συγκρότημα κτιρίων αποτελούμενο από εστιατόρια, μπαρ και χώρους άθλησης....».
Είναι βέβαιον πια ότι κανένας από τους ισχυρισμούς (των ανθρώπων της END και του κ. Αρτέμη Σώρρα) δεν είναι αξιόπιστος και είναι απορίας άξιον πώς επιτρέπεται να συνεχίζεται η δράση τους! Υπάρχουν ακόμη και σήμερα, μετά την κατάρριψη του... μυθεύματος, κάποιοι, ελάχιστοι ευτυχώς, που παρακολουθούν τους χρυσοθήρες -θαυματοποιούς, να δηλώνουν μάλιστα, επιπλέον, πως ο Α. Σώρρας παρέλαβε σχεδόν 3 τρισ. δολάρια από την αμερικανική κυβέρνηση γιατί πούλησε εφεύρεση γνωστή στους Αρχαίους Ελληνες από τον καιρό του Δία, για να μένουν διαστημόπλοια στο διάστημα 17 μήνες χωρίς καύσιμα!
Το πόρισμα της Διεύθυνσης Χρηματοοικονομικών Δραστηριοτήτων της Τράπεζας της Ελλάδος αναφέρει ότι τα δεδομένα που εξετάστηκαν οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για απάτη.
Η αρχή έγινε στο Διαδίκτυο
Το σίριαλ των αμύθητα πλουσίων Ελληνοαμερικανών, που θα σώσουν τη χώρα από το χρέος, άρχισε να κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο πριν από δύο μήνες και πολλοί έσπευσαν να πιστέψουν ότι όντως οι δύο ομογενείς, με μια υποτιθέμενη ομάδα πίσω τους, είχαν συγκεντρώσει το ποσό των 600 δισ., χάριν της Ελλάδας.
Η πίεση των δημοσιευμάτων ανάγκασε την κυβέρνηση να το ψάξει. Ετσι ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, ως πρόεδρος της επιτροπής της Βουλής για τον Απόδημο Ελληνισμό, επικοινώνησε με όλες τις ελληνικές οργανώσεις των ΗΠΑ και του Καναδά προκειμένου να πληροφορηθεί ποιοι είναι οι μυστηριώδεις Ελληνες κ. Λαμπράκης και Σώρρας, οι οποίοι υποτίθεται πως είχαν συγκεντρώσει τα αμύθητα δισ. Ολοι με τους οποίους επικοινώνησε, δήλωσαν πλήρη άγνοια για την οργάνωση END.
Στον Καναδά
Ερευνα για εμπλοκή σε πυραμίδα
Οι αναφορές στο Διαδίκτυο για την Diamond + Diamond Merchant Banking Group τη συνδέουν εμμέσως με απάτη, καθώς το όνομα της εταιρείας περιλαμβάνεται στην προσωρινή εντολή που είχε εκδώσει η Επιτροπή Χρηματιστηρίου του Οντάριο (Ontario Securities Commission, OSC) όταν βρισκόταν σε εξέλιξη έρευνα για σχήμα-πυραμίδα της Prosporex (στις 21/9/2009). Σημειώνεται, πάντως, πως όταν έληξε η υπόθεση το 2011 και καταλογίστηκαν βαρύτατες ευθύνες στην Prosporex, δεν κατονομαζόταν πουθενά η Diamond + Diamond.
Σύμφωνα με απόφαση που πήρε η OSC, στις 28 Οκτωβρίου του 2011, καταλογίστηκαν ευθύνες στην Prosporex (καθώς και στους Κ. Λιούις, Μ. Σκοτ και Σ. Χιλ) για απάτη και παράνομη διακίνηση μετοχών. Το παραπάνω σχήμα συγκέντρωσε πάνω από 29 εκατ. δολάρια από περισσότερους από 1.700 Καναδούς επενδυτές (με έδρα το Οντάριο) από πώληση επενδυτικών προϊόντων στην περίοδο μεταξύ της άνοιξης του 2007 και του Δεκεμβρίου του 2008.
Τα χρήματα των επενδυτών προορίζονταν να επενδυθούν από επαγγελματίες διαχειριστές στα ξένα χρηματιστήρια, με την «υπόσχεση» για αποδόσεις 5%-11% μηνιαίως. Οι Λιούις, Σκοτ και Χιλ, που είχαν τον έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών, επέστρεψαν μόλις τα 5,3 εκατ. δολάρια από τα περίπου 20 που επενδύθηκαν σε μετοχές, ενώ αυτοί «καρπώθηκαν» για λογαριασμό τους περίπου 6 εκατ.
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ
bibian@pegasus.gr

Δείτε τώρα τι γίνεται
Ας υποθέσουμε ότι είναι απατεώνες αυτοί οι άνθρωποι
και ότι εμείς που περιμένουμε να δούμε τις πράξεις τους να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα τους πριν βγάλουμε απόφαση για το τι είναι και το τι θέλουν να καταφέρουν και περιμένουμε την απάντηση τους σε όλα αυτά τα κατηγορητήρια τα δεχόμαστε και τα εξετάζουμε.

Ακόμη και αδαής χωρικός που του έστελναν κατάθεση από το θείο του από το Καναδά δεν θα έστελνε ένα email  για να πάρει απάντηση θα ζητούσε προφορικά τη πληροφορία και στη συνέχεια επίσημα γραπτώς.[Οπως έκαναν οι φερόμενοι ως απατεώνες]

Επίσης στη περίπτωση αυτή θα ζητούσε κανείς πληροφορίες για την πιστότητα των πληροφοριών του εντύπου πληροφόρησης για την κατάθεση αυτή-το φάξ- και ειδικά για τη  απόδειξη καταθετήριο στη τράπεζα αν είναι η όχι πιστό ή πλαστό.
Οπότε σε περίπτωση που είναι πλαστό οι φερόμενοι ως απατεώνες είναι και πλαστογράφοι
Αλλά αυτό δεν διαπιστώνεται με ένα απλό ηλεκτρονικό μήνυμα που στέλνει ο κύριος Τάδε από την εν λόγω Τράπεζα -υποτίθεται- και που κάλλιστα θα μπορούσα να στείλω εγώ ο ίδιος ως διευθυντής της τράπεζας κύριος Δεινόπουλος ότι όχι απλά 600 δις σας περιμένουν αλλά και διακόσιες γκέισες να σας κάνουν αέρα.

Και στη μια περίπτωση ο τρόπος απόδειξης της απάτης ληψός και αίολος και στην άλλη ακόμη χειρότερος
Δείτε την υπηρεσία της τράπεζας της Ελλάδος πως απαντά για να στηρίξει μια κατηγορία για απατεώνες λέει ότι:
 οι εν λόγω εταιρείες δεν είναι καταχωρημένες 
ούτε στον κατάλογο SWIFT του 2009 -αναρωτιέμαι χωρίς να ξέρω τι είναι ο κατάλογος αυτός:
μήπως είναι στο καινούριο του 2012 ρε παιδιά και περιμένουμε λεφτουδάκια να κάνουμε κάτι ψώνια;-
ούτε στο ηλεκτρονικό αλμανάκ των τραπεζιτών είναι!!!
Ούτε εγώ το βρήκα αλλά δεν βρήκα και σας άρα δεν υπάρχετε !!!
Σπουδαία επιχειρήματα, για γέλια!



Εξάλλου οι διεθνείς θεματοφύλακες είναι γνωστό ότι όπως όλος ο κόσμος δεν χρησιμοποιούν πια φάξ πράγμα που έκαναν προς δημοσιοποίηση του θέματος οι υπεύθυνοι του Ε.Ν.D. εκτός αν τα φάξ τώρα διαθέτουν και σφραγίδες όπως φαίνεται παρακάτω.
Επειδή όμως το άλλο είναι καλύτερο θα μείνω σε αυτό ότι δηλαδή δεν ενημερώνουν όσους τους αφορούν μήπως και διαρρεύσει η εμπιστευτική πληροφορία, τι λέτε ανόητοι;
Ενημερώνω επίσημα και πληροφορώ τους ενδιαφερόμενους αρμοδίους σημαίνει ότι δίνω την ίδια πληροφορία σε πολλούς αποδέκτες τόσους όσοι είναι οι αρμόδιοι.

Μετά ενημερωνόμαστε για το πως ενημερωθήκαμε για αυτούς που μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει ο  ΕND ήρθαν να ζητήσουν πολλά χρήματα που δικαιούνται κι αυτό ήταν πολύ κακό αφού επρόκειτο για κάτι τρις ειδικά αφού τα ζήτησαν δικαστικώς από την Εθνική Τράπεζα!!!

Μετά έχουμε και κάτι αναφορές στο ίντερνετ για κάποια ΠΡΟΣΠΟΡΕΞ που δεν ξέρουμε ακριβώς τι έκανε αλλά πάντως σχετίζεται σχεδόν με τον ίσκιο τους που μας φαίνεται πολύ σκούρος!

Εξάλλου τα κτίρια της εταιρίας του πράκτορα έχουν και γήπεδο και εστιατόριο και καφετέρια δεν είναι δυνατόν είναι φτωχοί αυτοί οι τραπεζίτες και οι μεγαλο-αντζέντιδες και δεν έχουν λεφτά για τέτοια!

Ως γνωστό επίσης κυκλοφορούν στο κόσμο και εγκληματίες οπότε αποδείξαμε περίτρανα πως είναι εντελώς απατεώνες αυτοί και εντελώς ΑΝΙΚΑΝΟΙ να αποδείξουμε έστω ότι διαθέτουμε τη στοιχειώδη μόρφωση ενός χιμπατζή που θέλει να δείξει ότι αποδεδειγμένα του αρέσουν οι μπανάνες!!!




ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΖΩΑ Ε ΖΩΑ!
ΑΥΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,
 ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΟΠΤΟΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή η ευθύνη των σχολίων βαρύνει το σχολιαστή!

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 2009-2023

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ