ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ,

Αναζήτηση

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ -ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩΣε προηγούμενη ερεύνα που είχα κάνει για τη Χρυσή Αυγή βρήκα και παρουσίασα πλήθος φωτογραφιών και άρθρων του επίσημου περιοδικού της που συντελούν στο να καταδικάσει κανείς το κόμμα Χρυσή Αυγή όχι ως ακροδεξιό αλλά ως Φασιστικό και Φιλοναζιστικό και Φαύλο.

Δεδομένου ότι έχω μάθει να δίνω βάση στο ένστικτο του αρχαιότερου λαού του πλανήτη-βλέπε παλαιοντολογικό μουσείο Χαλκιδικής Σπηλαίου Πετραλώνων μελέτη δόκτωρα Πουλιανού-
με θορύβησε το γεγονός ότι μου ξέφυγε η ουσία του  γιατί αυτός ο λαός προτιμάει και δίνει έτσι τη ψήφο του σε τέτοιου είδους κόμματα και υποψηφίους.
'Αρχισα λοιπόν έστω και εκ των υστέρων να ψάχνω την εξήγηση και ακόμη παραπέρα την υπεράσπιση του κόμματος αυτού αλλά και των υποψηφίων του κάτι σαν δικηγόρος του διαβόλου.
Όπου αντιλαμβάνομαι ότι αυτοί οι άνθρωποι κρίθηκαν και από μένα και γενικότερα χωρίς να απολογηθούν. Άδικο και πρέπει να διορθωθεί.
Βρήκα λοιπόν στοιχεία λόγους ομιλίες και βίντεο από τους ανθρώπους που θεωρούσα όπως προείπα Φασίστες Φιλοναζί και Φαύλους και υποχρέωσα τον εαυτό μου να τους ακούσει και να τους καταλάβει.
Όπως ένα δέντρο που από την αρχή γέρνει έτσι θα μεγαλώσει λοξά έτσι και η άποψη αν ξεκινήσει μονόπλευρα θα βρίσκει τροφή και στη συνέχεια για να διατηρεί την ίδια λοξή φορά.
Για να γίνει κανείς δίκαιος στη κρίση του πρέπει οπωσδήποτε να ακούσει την εξήγηση του κατηγορούμενου και να τη κρίνει ψύχραιμα και αυστηρά.
Πιστεύω γενικά -θέλω να το πιστεύω- ότι είμαι δίκαιος άνθρωπος και δεν μου αρέσει να είμαι προκατειλημμένος για κανέναν ούτε καν για αυτούς που θεωρώ φονιάδες.
άκουσα τις απόψεις τους και δεν τις βρήκα καθόλου παράλογες και το κυριότερο καθόλου φασιστικές καθόλου φιλοναζιστηκές και καθόλου  φαύλες. Κάποιες απο αυτές είναι σίγουρα ακραίες αλλά και τα γεγονότα είναι ακραία.
Η υπερασπιστική γραμμή έβγαλε κάποια πορίσματα για την ορθότητα  κάποιων πληροφοριών που οδηγούν σε κρίσεις μη ασφαλείς.
Η αμφιβολία για κάποια θέματα οφείλω να πω ότι μου δημιουργήθηκε όταν ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος σε συνέντευξη του στον Γιώργο Τράγκα χρησιμοποίησε κάποια στοιχεία που αφενός δεν είναι ευρέως γνωστά και από την άλλη είναι για όσους τα γνωρίζουν ενδεικτικά του τι θέση και τι οπτική γωνία των πραγμάτων έχει αυτός που τα προσπορίζεται και το κυριότερο απο πιο μετερίζι μάχεται και με τι τρόπο.

Ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα απολύτως εθνικιστικό κόμμα, στρατιωτικοκεντρικό, ξενοφοβικό και μισαλλόδοξο αυτό δεν θέλει συζήτηση ακόμη κι ο αυταρχικός  τρόπος που εκφράζονται το δείχνει.

Έλα όμως  που μου αρέσει να μη μένω στη πετσούλα του ζητήματος.
Προχωρώντας στην ουσία του πράγματος διαπιστώνω πως κάθε ένα από αυτά τα επίθετα έχει πολλές χροιές κάποιες από τις οποίες μάλιστα θετικές.

Εθνικιστής είναι μια απόχρωση του έντονα προστατευτικού και αγωνιστή πατριώτη.Κυριολεκτικά αυτού που γίνεται εθνοκεντρικός.
Σε ομαλούς καιρούς ακραία στάση, τώρα όμως είναι μάλλον επιβεβλημένη επειδή το έθνος μας δέχεται ακήρυχτο πόλεμο σε πολλά επίπεδα, όποιος έχει μάτια βλέπει γύρω του .

Στρατιωτικοκεντρικός  είναι και όποιος μπαίνει εδώ  αλλά και εμείς οι ίδιοι αφού και αδαής αναγνώστης θα έχει καταλάβει την αγάπη μας για τον αξιόμαχο και ετοιμοπόλεμο Ελληνικό στρατό και κάθε είδους όπλο του ειδικά δε για τις ειδικές δυνάμεις. Κι αυτό όχι επειδή μας αρέσει ο πόλεμος, αντιθέτως επειδή ξέρουμε ότι όποιος θέλει πολύ  την ειρήνη πρέπει να ετοιμάζεται επιμελώς και αδιαλήπτως για πόλεμο.'Αρα μας βρίσκει σύμφωνους κι εδώ.
Ο υποτιθέμενος χιτλερικός χαιρετισμός έχει χρησιμοποιηθεί από τους Ρωμαίους και πριν από αυτούς από τους Λακεδαιμόνιους που και τον καθιέρωσαν για τούτο και λέγεται Δωρικός χαιρετισμός ίδιο και το σύμβολο του μαιάνδρου ακόμη και ο αγκυλωτός σταυρός αντίστροφης όμως φοράς είναι Αρχαιοελληνικό στρατιωτικό σύμβολο των Σπαρτιατών.Ο Χίτλερ σαν πανούργος παλιάνθρωπος μελέτησε αυτή την εξαιρετικά αποτελεσματική  στρατιωτική παράδοση των Ελλήνων και πήρε πάρα πολλά στοιχεία τα οποία του φάνηκαν πολύ χρήσιμα για να κάνει το στρατό του τόσο αποτελεσματικό όσο ξέρουμε: κόντεψε να αφανίσει την υφήλιο.
Αν τώρα κανείς επιστρέψει στις στρατιωτικές ρίζες του λαού του δεν πρέπει να εμμένει στην παράδοση και τη σοφία των προγόνων του επειδή τη μαγάρισαν οι Γερμαναράδες; και με αφορμή αυτούς του συνειρμούς φοβόμαστε ότι χρησιμοποίησαν;
Οι ίδιοι οι Γερμανοί το χαρακτηριστικό σταυρό της λουφτβάφε  τον αετό και τα άλλα σύμβολα τους τα χρησιμοποιούν ακόμη είναι τα εθνικά τους σύμβολα, επειδή τα χρησιμοποίησε ο Χίτλερ και οι ναζί έπρεπε να καταργηθούν;
Για μένα ναι! γιατί μου θυμίζει αυτούς , αλλά για κείνους-τους γερμανούς- δεν ενδιαφέρει καθόλου τι θέλω εγώ, είναι οι ρίζες τους και τα σύμβολα τους.
 Το ίδιο ισχύει όμως και για μένα.Αντιφασίστας είμαι όχι όμως και αντι-Σπαρτιάτης - ή Ανθέλληνας κατ' επέκταση- αντιθέτως θα ήθελα να τους μοιάσω έστω και λίγο.
Εγώ νομίζω εξάλλου ότι καλώς γυρίζουν και καλώς τη προστατεύουν αυτή τη παράδοση κάποιοι θα μας χρειαστεί λίαν συντόμως.

Ότι υπάρχουν τώρα  και κάποιοι που έχουν μπλέξει τα μπουτάκια τους και μην έχοντας κρίση το έκαναν όπως οι οπαδοί ομάδων με τα χρώματα: ότι μοιάζει είναι ή δικό τους ή αντίπαλο οπότε επειδή οι φασίστες και οι ναζίστες έμοιαζαν σε κάποια σημεία με τα ινδάλματα τους  τους σπαρτιάτες πολεμιστές δε σημαίνει ότι πρέπει να πάψουν να θεωρούνται  αυτοί ικανοί για υψηλές ιδέες και ιδανικά και  όχι βέβαια για τούτο και κοινά ινδάλματα με τους ανεγκέφαλους.
Οι Σπαρτιάτες δεν καταδέχονταν να πολεμήσουν με ανήμπορους γέρους γυναικούλες και παιδιά όπως έκαναν οι Γερμανοί που έχουν τη τάση να τα κάνουν όλα ίσιωμα το βλέπουμε εξάλλου και σήμερα πόσο κολλημένοι είναι
Οι κολλημένοι που λέγαμε πρίν είναι οι κουφιοκέφαλοι τραμπούκοι επί το καλλιτεχνικότερο "σκινχεντς"
Αυτοί που στην Ελλάδα θέλγονται από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ανδρείων αλλά δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου τα ουσιαστικά  ξεπέφτουν σε αστείες και επικίνδυνες ιδεολογίες  ισοπεδωτικές όπως των φασιστών και ναζιστών επειδή μοιάζουν.
Εξωτερικά ναι μοιάζουν αλλά το περιεχόμενο αλλάζει τη χρήση των όπλων και της ισχύος.

Τα γεγονότα αυτά των τραμπούκων και κάποιων πονηρών που τους χρησιμοποιούν εντός της Χρυσής Αυγής έχουν πέσει στα χέρια προπαγανδιστών και με δόλιους σκοπούς τους έχουν βγάλει το όνομα λυπάμαι που σε αυτή τη παγίδα έπεσα κι ο ίδιος δεν είναι όλοι το ίδιο και πρέπει να χωρίσουμε την ήρα από το στάρι γιατί εδώ υπάρχει πολύ ήρα και λίγο αλλά πολύ καλής ποιότητας στάρι.

Από άλλη η ύπαρξη και απαίτηση της  απομόνωσης των φασιστικών και ναζιστικών κουφιοκέφαλων και των τσατσάδων τους είναι γεγονός και μάλιστα επιτακτικό κυρίως για την ελληνική κοινωνία.

Δείτε με ανοιχτό πνεύμα αυτά που σας είπα σε δύο βίντεο:
κρατήστε παρακαλώ την ουσία των λόγων και όχι την αποτρόπαιη εκφορά του λόγου που θυμίζει ανόητο καραβανά

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής  

Ο Ν. Μιχαλολιάκος στον Γ.ΤράγκαΟ Ν. Μιχαλολιάκος στην ΕΡΤΕίναι καλό να μην πηγαίνουμε με το ρεύμα γιατί πολλές έως και τις περισσότερες φορές αυτό το ρεύμα είναι ποδηγετούμενο από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και τα πολλά λεφτά που τους χώνουν για να το κάνουν όχι για να πάμε λοξά ή αλλιώς αλλά για να ξέρουμε και να επιλέγουμε μόνοι μας που θέλουμε να πάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή η ευθύνη των σχολίων βαρύνει το σχολιαστή!

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΛΛΗΝΑΣ η ευτυχία του να είσαι και η δυστυχία του να μην είσαι

ΕΛΛΗΝΑΣ η ευτυχία του να είσαι και η δυστυχία του να μην είσαι
κάντε κλίκ για ανάγνωση