ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ,

Αναζήτηση

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ





Υπάρχει εδώ και περίπου μισό αιώνα η αναβίωση ενός ακήρυχτου πολέμου των λίγων που επιζητούν να συσσωρεύσουν πλούτο σε βάρος των πολλών οργανωμένα και αποτελεσματικά.

Υπάρχει από τη σύσταση του ανθρώπινου πολιτισμού η τάση του ενός να επιβληθεί στον άλλο και να τον εκμεταλλευτεί μέσω:

1 Της σωματικής βίας που στηρίζεται στην σωματική ρώμη και υπεροχή ή

2.Μέσω της παραπλάνησης δηλαδή μέσω της νοητικής βίας που στηρίζεται στη νοητική ρώμη και υπεροχή.

3.Τέλος διαπιστώνουμε ότι η νοητική υπεροχή μπορεί να βρει τρόπο να μπει και στη πρώτη κατηγορία μέσω της εκδούλευσης συνεργασίας κάποιων άλλων ανθρώπων δυνατών σωματικά ή νοητικά.

Επιπλέον με τη πάροδο των αιώνων έχει γίνει εξαιρετικά πολυεπίπεδο και οργανωμένο με κάθε είδους δυνατότητες υπεροχής με εκδουλεύσεις κι από νοητικά και μορφωτικά υπέρτερους του μέσου όρου ανθρώπους.



Έτσι ένας άνθρωπος που κληρονομεί αρκετά χρήματα και μια οργάνωση τέτοιου τύπου καθίσταται από δυνατός έως παντοδύναμος.

Απλά παραδείγματα τέτοιου τύπου καθημερινών καταστάσεων είναι

οι επιχειρηματικοί όμιλοι που περνάνε από γενιά σε γενία.

Οι πολιτικές ηγεσίες και εξουσίες που κληρονομούνται σε γιούς κόρες και ανίψια.

Οι επιχειρηματικές ηγεσίες σε οικονομικές δραστηριότητες όπως:

Τα μεγάλα εφοπλιστικά γραφεία και δικηγορικά γραφεία, τα μεγάλα γραφεία κατασκευαστικών έργων, τα μεγάλα εκδοτικά και γενικότερα μέσων μαζικής επικοινωνίας, οι βιομηχανίες, και τόσα άλλα.



Ο πόλεμος αυτός είναι ο αγώνας των πλουσίων ενάντια στους εργάτες να τους εκμεταλλευτούν κατά το δυνατό περισσότερο δηλαδή να τους κλέψουν μεγαλύτερο μέρος του παραγόμενου από αυτούς πλούτου δίνοντας τους κάποιο αντάλλαγμα.



Όταν όμως ο αγώνας αυτός για εκμετάλλευση γίνεται με στρατηγικό σχέδιο, με τακτικές, με επιτελείς, με στρατούς εξειδικευμένων ανθρώπων και με ειδικά όπλα-εργαλεία που επιτελούν το στρατηγικό σκοπό και σε παγκόσμιο επίπεδο ε! τότε έχουμε έναν ακήρυχτο πόλεμο, ιδιαίτερα οδυνηρό και επικίνδυνο που μαίνεται ανεξέλεγκτος σαν αθέατη πυρκαγιά.



Το θέμα μας είναι να κατανοήσουμε πως φαίνεται ο πόλεμος αυτός και να δούμε όλο το πλέγμα των τακτικών, των στρατηγικών, των επιτελών, των στρατών και των όπλων τους ,αλλά το κυριότερο να δούμε ποιοί είναι οι επιτελείς και ποιοί ή ποιός είναι ο ιθύνων νους.

Επιπλέον ποιές μπορεί να είναι οι δυνατότητες αντίστασης και πολεμικής αντίπραξης μεμονωμένα και οργανωμένα.



Ο ακήρυχτος πόλεμος των ολίγων αλλά δυνατών έναντι όλων των άλλων αλλά αδύναμων είναι το θέμα.

Πως ορίζεται όμως η δύναμη στο πολιτισμό μας;

Δύναμη λέμε τη νοητική σωματική ή άλλη επάρκεια στο να πετυχαίνουμε τους στόχους μας, κυρίως όμως την οικονομική επάρκεια να παράγουμε έργο για τους σκοπούς μας μέσω άλλων ανθρώπων γεγονός που το λέμε και εξουσία.Αρα ο ορισμός του δυνατού κοινωνικά είναι εκείνος που διαθέτει χρήματα και εξουσία.



Αν ο στόχος μας είναι να συσσωρεύουμε πλούτο κι εξουσία μέσω άλλων ανθρώπων θα πρέπει να ψάξουμε για τους βοηθούς μας στο κόσμο των τραπεζών και των χρηματιστηρίων, των οικονομικών επιτελείων επιχειρήσεων και κρατών, τη πολιτική, τη νομική και στρατιωτική ηγεσία κάθε τομέα κάθε χώρας. Αυτό ακριβώς κάνουν οι τέκτονες. Να γιατί τους στοχοποιούμε απερίφραστα και απροκάλυπτα όσοι ασχολούμαστε με τον ακήρυχτο πόλεμο της ολιγαρχίας.



Κάποιοι έχουν ξεκινήσει από παλιά να παράγουν πλούτο μέσω της οργάνωσης σε αυτή τη βάση των ανθρώπων που μπορούν να επιτελέσουν έργο προς όφελος των εργοδοτών τους , αυτούς τους ονομάζουμε συνήθως "βοηθούς", "συνεργάτες", "υπαλλήλους", "μπράβους".

Οι μπράβοι είναι κάθε επιπέδου μόρφωσης, εξειδίκευσης ,εξυπνάδας και λοιπών ιδιοτήτων όμως έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: παίρνουν μέρος του προϊόντος δηλαδή χρήμα και εξουσία με μια λέξη καλοπληρώνονται.

Η οργάνωση στηρίζεται σε αυτή την αρχή του δούναι και λαβείν.



Πρόκειται δε για ιεραρχικά συστήματα πυραμιδικά.

Οι πιο ευάλωτοι σε τέτοιου είδους διαβρωτική δράση είναι οι άνθρωποι με δυνατότητες και υπέρμετρες φιλοδοξίες.

Τέτοια οργάνωση που στρατολογεί αυτού του είδους ανθρώπους είναι μυστική γιατί αυτά που βάζει τους ανθρώπους να κάνουν δεν είναι και πολύ καλά πράγματα.

Οπότε η μυστικότητα έχει λόγους ύπαρξης σοβαρούς.

Ολος ο μηχανισμός λειτουργεί υπέρ ολίγων των Απλήστων.



Οι Απληστοι δεν έχουν θρησκεία δεν έχουν εθνικότητα για τούτο και η οργάνωση που έχουν δημιουργήσει είναι πολύποδη, πολυεπίπεδη, ολιγαρχική: πυραμιδικής ιεραρχίας, πολυθρησκευτική, πολυεθνική και πάνω από όλα δρα κρυφά με μυστικότητα και συνωμοτικά.

Δεν είναι τυχαίο που έχουν σύμβολο τη πυραμίδα με τον οφθαλμό στη κορυφή της.

Υπάρχει μια μεγάλη μάζα τέτοιων οργανώσεων θυγατρικών και μητρικών που διασυνδέονται σε μια νοητή πυραμίδα ιεραρχίας.

Η πυραμίδα αυτή είναι η εξής



1.Άπληστοι

Να ξεκαθαρίσουμε ότι η θρησκεία η εθνικότητα και λοιπά πολιτιστικά χαρακτηριστικά δεν ενδιαφέρουν ιδιαιτέρως σε αυτά τα σχήματα όσο το τι εξουσία ή χρήματα διαθέτει κανείς και πως μπορεί να προσφέρει σε αυτή τη κατεύθυνση.

2.Ελίτ σιωνιστική εβραϊκή:

καταγωγής Αμερικανο-εβραίκής,

Αγγλο-εβραϊκής , Ισραηλινής

3.Ελίτ σιωνιστική χριστιανική:

Αμερικανοί Ευαγγελιστές, αγγλοσάξονες



2.τεκτονισμός

-στοές παγκόσμιες προς οργάνωση της παγκόσμιας ιεραρχίας

3.στοές εθνικές σε κάθε χώρα του κόσμου προς στρατολόγηση ηγετών κάθε έθνους και θρησκείας φυλής και φύλου



4.στοές τοπικές σε κάθε επαρχία του κόσμου προς στρατολόγηση φιλόδοξων

-φιλανθρωπικές οργανώσεις βιτρίνας προς στρατολόγηση αφελών, χρηματοδοτών και καταλλήλων για στρατολόγηση.

Ναιτες, πεφωτισμένοι, ροταριανοί, ροδόσταυροι και άλλοι



Δεδομένου ότι όλα στηρίζονται στο χρήμα την εξουσία και τη μυστικότητα που τα συνδέει δρώντας εναντίον των συστατικών δρά κανείς εναντίον του συστήματος:



Αν πιάσουμε τη ροή του χρήματος και τη διακόψουμε θα καταλήξει να πεθάνει η ιεραρχική πυραμίδα όταν στερέψουν οι θεόρατες δεξαμενές της σε συσσωρευμένου πλούτο.



Αν φωτίζουμε συνεχώς τη κρυφή δομή του συστήματος αυτού διαλύεται γιατί δεν μπορεί να δράσει φανερά αφού αυτά που κάνει είναι διαβρωτικά και παράνομα.



Αν κάνουμε ασύμφορη τη συμμετοχή της εξουσίας στα σχέδια τους, να κοστίζει δηλαδή σε απώλειες περισσότερο η συμμετοχή από τα κέρδη που θα αποκομίσει κανείς.



Τότε η ιεραρχία που έχουν δομήσει στους αιώνες οι Άπληστοι απλά αδρανοποιείται αυτό όμως θα πάρει πάρα πολλά χρόνια.



Υπάρχει κι άλλος τρόπος: βρίσκουμε τους εγκεφάλους και τους ξεκάνουμε.

Εύκολο και δραστικό φαίνεται, μόνο που όταν γίνει αυτό άλλοι θα πάρουν τη θέση τους αυτόματα , αφού "όσο υπάρχει κοπριά τα χορτάρια θα φυτρώνουν πάντα".

Άρα το ξεμπρόστιασμα στρατηγικά επιλύει το πρόβλημα για ελάχιστο ή καθόλου χρόνο.



Αν υποθέσουμε ότι ένας ερευνητής βρίσκει τους 'Απληστους και τους αναγκάζει να δημεύσουν την αμύθητη περιουσία τους τότε καταλύεται η οργάνωση και αυτοδιαλύεται αφού οι ενέργεια της είναι η περιουσία της και μόλις αυτή σκορπίσει έχει ελάχιστο χρόνο να αυτο-καταργηθεί και η ιεραρχία εξουσιών στην οργάνωση, θα μοιάζει σαν ένα οργανισμό που αιμορραγεί σε ακραίο βαθμό αν και τείνει να αυτογιατρευτεί για να συνεχίσει τη δράση της.

Προσωπικά αυτό θεωρώ λύση του προβλήματος .



Δεν είναι καθόλου εύκολο το εγχείρημα αφού οι οργανώσεις αυτές ως επί το πλείστον δρουν μυστικά και συνωμοτικά με πολλά στεγανά και ασφαλιστικές δικλείδες βιτρίνες ασχέτων παραπλανημένων.

Δεδομένου ότι βρίσκονται όλοι αυτοί υπό τη προστασία μπράβων που είναι σε θέση να πολεμήσουν με ακραία βίαιο τρόπο για να μη γίνει το παραπάνω θα πρέπει να εξοβελιστούν χωρίς να χυθεί αίμα αλλιώς το αίμα θα ρέει ποτάμι.



Η κύρια βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε είναι η προλείανση του εδάφους ώστε να μη χρειαστεί να χυθεί αίμα ο αγώνας θα μεταβληθεί περαιτέρω σε απολύτως φηφιακή μορφή όπου η νοητική δύναμη και ο ανταρτοπόλεμος ευνοείται.

Οι ανώνυμοι είναι μια πρώτη μορφή πάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή η ευθύνη των σχολίων βαρύνει το σχολιαστή!

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 2009-2023

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ